Парубій: Крим і Донбас будуть повернуті Україні

17.03.2017, 14:03

Крим і Донбас будуть повернуті Україні. Про це заявив спікер Верховної Ради України Андрій Парубій на Урочистому засіданні парламенту 17 березня з нагоди 100-річчя Української революції 1917-1921 років, передає кореспондент ASN.

«Сьогодні, в 2017 році, на сході України незламною стіною стоять тисячі наших солдатів. І ворог їх панічно боїться. Бо знає, що рано чи пізно будуть повернуті окуповані український Крим і український Донбас... Кремль знає, що за всі свої звірства він відповість. Адже пам'ять нашого народу - незнищенна», - заявив він.

Спікер підкреслив, що Україна сьогодні знову веде війну за життя і майбутнє.

«Для цього ми повинні бути разом. Бо ворог, як і сто років тому, - у нас один. Завершуючи, я хочу ще раз звернутися з дуже важливими словами, з першим зверненням Української Центральної Ради, які є актуальними і сьогодні: «Народе Український... дотримуйся спокою! Не дозволяй собі ніяких вчинків, які руйнують порядок у житті, але разом, щиро і завзято беріться за роботу... Тільки згуртувавшись можна добре дізнатися всі свої потреби, рішуче про них заявити і створити кращу долю на своїй землі! Слава Україні!» - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні Рада провела урочисте засідання з нагоди 100-річчя Української революції 1917-1921 років. У парламенті був присутній весь склад Кабінету міністрів України, гості дипломатичних установ.

Президент Петро Порошенко не взяв участі в урочистому засіданні.

Читайте АСН в Google News