46% опитаних українців підтримують відставку Президента - дослідження

28.11.2016, 13:32

Майже половина опитаних українців (46%) підтримує ідею відставки Президента та призначення нових виборів глави держави, 42% - не підтримують, 12% - не визначилися з вибором.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», презентовані сьогодні під час прес-конференції в Києві, передає кореспондент ASN.

Найвищі сподівання на дострокові вибори Президента на Півдні (59%) та Сході (53%). 43% респондентів вважають, що Президенту України Петру Порошенку потрібно дати можливість допрацювати свій термін та потім змінити на іншого кандидата. 4% - за переобрання його на другий термін, водночас 41% за якнайшвидше його усунення від влади. 12% не змогли дати відповіді на це питання.

Дане опитування було проведене з 10 по 17 листопада серед населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіоном і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Опитування було проведене методом формалізованого інтерв'ю. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Читайте АСН в Google News