У Порошенка заявили, що «безвіз» можуть внести до порядку денного Європарламенту

31.10.2016, 17:52

Заступник голови Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв заявив, що відсутність у порядку денному сесії Європейського парламенту 21-24 листопада питання про скасування візових вимог для громадян України не означає, що воно не буде розглянуте на сесії.

«Відсутність на нинішньому етапі цього питання (введення безвізового режиму для українських громадян) в порядку денному Європарламенту зовсім не означає, що воно  не буде розглянуте в певні часові рамки (до 24 листопада)», - сказав Костянтин Єлісєєв в коментарі «Українським новинам».

На його думку, на порядку денному Європарламенту можуть з'явитися додаткові питання, бо це живий документ, який постійно змінюється і доповнюється.

«Остаточного вигляду він набуває за лічені дні до пленарної сесії, коли до нього додаються питання, за якими були досягнуті політичні домовленості в останній момент», - сказав він.

Нагадаємо, що в листопадову порядку денному пленарної сесії Європейського парламенту відсутнє питання щодо скасування візових вимог для громадян України.

Читайте АСН в Google News