Харківська міськрада опублікувала список документів, вилучених працівниками Генпрокуратури

16.09.2016, 12:05

Представники Генеральної прокуратури України (ГПУ) під час обшуків у Харківській міській раді вилучили низку документів, які регламентують роботу департаментів, і посадові інструкції співробітників. Про це повідомили в Харківській міськраді.

Згідно із заявою харківської влади, в департаменті реєстрації правоохоронці вилучили реєстраційні справи, в департаменті містобудування, архітектури та генерального плану - розпорядження міського голови, рішення сесії, посадові інструкції, містобудівні обґрунтування, в департаменті земельних відносин - службове листування, копії рішень сесії міськради, положення про департамент, документи про кадрові зміни в департаменті, посадові інструкції, розпорядження міського голови, в юридичному департаменті - положення про департамент і посадові інструкції.

Раніше повідомлялося, що працівники ГПУ провели операцію з пошуку документації про нібито привласнення земель Харкова керівництвом міста.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка, мета обшуків - вилучення документів, які повинні стати основою справи про розкрадання 650 га харківської землі організованим злочинним угрупованням Добкіна - Кернеса.

Читайте АСН в Google News