Судмедексперти відмовились проводити повторну експертизу тіла загиблого в Кривому Озері

26.08.2016, 14:03

Повторну експертизу тіла загиблого жителя Кривого Озера Олександра Цукермана не проводитимуть, повідомив завідувач Уманського міського бюро медико-судової експертизи Віталій Тульчинський, передає УНН-Центр.

«Підстав для проведення повторної судової експертизи тіла Олександра Цукермана ми не бачимо. Родичі привезли його тіло до нас і вимагають обстежити. Але є певні юридичні моменти, які ми не вирішуємо», - розповів він.

За його словами, тіло загиблого лежатиме у них на зберіганні, поки родичі його не заберуть.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в селищі Криве Озеро в Миколаївській області за нез'ясованих обставин помер місцевий житель Олександр Цукерман. Місцеві жителі вважають, що працівники поліції забили його до смерті. У поліції кажуть, що патрульні змушені були застосовувати силу, бо чоловік чинив опір.

Увечері 25 серпня Центральний районний суд Миколаєва заарештував трьох підозрюваних: сержанта поліції Дениса Ляхвацького, старшого лейтенанта поліції Миколу Хоменка і сержанта поліції Олександра Причипойду. Останні підтвердили, що в загиблого стріляв їхній колега Денис Ляхвацький.

Читайте АСН в Google News