Бойовики із забороненої зброї обстріляли Авдіївку і Архангельське - штаб АТО

25.08.2016, 18:59

З початку четверга, 25 серпня, в районі проведення антитерористичної операції (АТО) проросійські бойовики 21 раз обстріляли позиції Збройних Сил України (ЗСУ), повідомили в прес-центрі штабу АТО.

За даними українських військових, на Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки, де окупанти, крім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів і кулеметів великого калібру, випустили понад 70 гаубичних снарядів калібру 122 мм.

«По населенгому пункту Архангельське, який досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з півночі до світанку використав понад 80 снарядів 152-мм калібру. Поблизу Луганського зафіксована активність ворожих бойових машин піхоти», - продовжили в штабі.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінською угодою 120-мм мінометів противник бив по опорних пунктах сил АТО в Павлополі і Новомихайлівці, 82-мм калібр застосував у Гнутовому. У Мар'їнці та Широкиному противник вів провокаційні обстріли з гранатометів, крупнокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганщині бойовики ще до світанку стріляли з автоматичних станкових гранатометів по позиціях сил АТО в Новоолександрівці, а в Станиці Луганській задіяли БМП. Протягом дня тут зберігалася тиша.

Читайте АСН в Google News