У зоні АТО затримали бойовика банди «Схід», який штурмував донецький аеропорт

19.08.2016, 13:31

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) в районі АТО затримали бойовика терористичного угруповання «Схід», який брав участь у бойових зіткненнях у районі донецького аеропорту, повідомили в прес-центрі СБУ.

Зазначається, що житель Авдіївки приєднався до терористів так званої ДНР у травні 2014 року, брав участь у боях проти українських підрозділів у районі донецького аеропорту. Однак, отримавши завдання від одного з ватажків «ДНР» підготувати низку терактів, бойовик відмовився його виконувати і повернувся до Авдіївки.

«Зловмисник продовжив співпрацювати з терористами, надаючи їм інформацію про українські війська, розташовані вздовж лінії розмежування», - йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) та ст. 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих формувань) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі заходи.

Нагадаємо, що недавно співробітники СБУ затримали ще одного бойовика терористичного угруповання «Схід» у місті Селидове Донецької області.

Читайте АСН в Google News