Бойовики незадоволені тактикою, яку використовують їхні командири у боєзіткненнях

20.05.2016, 09:36

Відразу в декількох частинах і підрозділах «1-го АК ДНР» відзначається зростання невдоволення з боку «особового складу» з числа місцевих бойовиків, які використовуються в боєзіткнення і збройних провокаціях проти українських військ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

За його словами, місцевих бойовиків не влаштовує практика, що реалізується російським командуванням на низці ділянок фронту - а саме, побудова бойових порядків російсько-терористичних військ у вигляді «листкового пирога».

«Безпосередньо до лінії фронту висуваються і ведуть бойові дії підрозділи, укомплектовані місцевими бойовиками з низьким рівнем бойової підготовки, а також найманців, що проштрафилися (по суті - «гарматне м'ясо»); друга лінія - підготовлені російськими інструкторами і очолювані ними ж місцеві бойовики з досить високим рівнем підготовки та російські найманці, які пройшли підготовку на території РФ; третя лінія - підрозділи ЗС РФ», - написав Тимчук.

Читайте АСН в Google News