На Дніпропетровщині ліквідували канал постачання сировини для наркотиків

04.05.2016, 10:46

У Дніпропетровській області правоохоронці виявили канал постачання сировини для виробництва наркотиків. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

Сировину поставляли з-за кордону для виробництва метамфетаміну.

«28 квітня правоохоронці встановили автомобіль, водій якого мав при собі велику партію підконтрольних медичних препаратів. Правоохоронці вилучили під час огляду автомобіля та особистих речей водія пакет з білими пігулками невідомого походження і близько двохсот блістерів із підконтрольними таблетками несертифікованого в Україні медичного препарату CIRRUS, що має в своєму складі псевдоефедрин. За оперативною інформацією, ця партія медичних препаратів, які не оформлені належним чином, була доставлена ​​в Кривий Ріг з-за кордону транзитом через місто Львів. Так, партія медичних препаратів передбачалася для одного зі злочинних угруповань із метою виготовлення психотропної речовини «метамфетамін» в особливо великих розмірах і подальшого її розповсюдженні на території Дніпропетровської і Запорізької областей», - сказано в повідомленні.

Крім цього, в авто знайшли сумку зі скляними пробірками і ємностями різних конфігурацій, а також електронні ваги. Один CIRRUS може оцінюватися в суму близько 300 тисяч гривень за мірками «чорного» ринку. Відкрито кримінальне провадження за ст.311 КК України.

Читайте АСН в Google News