Росія проводить провокаційні заходи біля кордону з Україною

16.04.2016, 15:56

Росія проводить провокаційні заходи бойової підготовки своїх збройних сил поблизу кордонів України і на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

Так, на полігоні в районі мису Опук проводиться тренування з управління ракетними ударами і вогнем артилерії з бойовою стрільбою артилерійських підрозділів з'єднань і частин берегових військ ЧФ ЗС РФ.

«Беруть участь понад 800 військовослужбовців та 200 одиниць військової техніки зі складу 810-ї окремої бригади морської піхоти (Севастополь), 8-го артилерійського полку (Сімферополь), 126-ї окремої бригади берегової оборони (Перевальне), 15-ї окремої берегової ракетно-артилерійської бригади (Севастополь) Берегових військ ЧФ РФ», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на військовому полігоні в районі Афанасіївки, що за 10 км від державного кордону України, проведено тактичне навчання з бойовою стрільбою збройних формувань самопроголошеної Придністровської Молдавської Республіки.

«Брали участь близько 400 військовослужбовців зі складу 1-ї (Тирасполь), 2-ї (Бендери), 3-ї (Рибниця) і 4-ї (Дубоссари) окремих мотострілкових бригад, 1-ї окремої артилерійської зенітної бригади (Тирасполь) і 1-го окремого танкового батальйону (Володимирівка)», - зазначили в розвідці.

Читайте АСН в Google News