Активіст розповів подробиці суду над підозрюваними у вбивстві Бузини

19.06.2015, 14:10

Справа проти Андрія Медведька, якого звинувачують у вбивстві Олеся Бузини, сфабрикована. Про це на своїй сторінці в Facebook написав присутній на вчорашньому судовому засіданні Петро Савич.

За його словами, «свідки» по епізоду з машиною плутаються і не можуть пригадати марку і опис машини, яку нібито купили хлопці. Інші «свідки» вбивства «упізнали» Медведька по фотографії в Facebook, незважаючи на те, що вбивці Бузини були в масках. Савич також повідомив, що пробу ДНК для експертизи з Медведьком взяли тільки в залі суду, «що ніби натякає на те, що справжню експертизу проводитимуть тільки зараз».

«Повістки на допит виписували 2016(!) роком і відправляли без корінців за день до затримання звичайним листом», - написав Савич.

При цьому він зазначив, що стежити за Медведьком почали ще в березні, тобто за місяць до вбивства Бузини. Активіст додав, що в МВС досі не сказали, хто третій затриманий, а на прямі запитання з цього приводу відповіді отримані не були, що є порушенням прав затриманого, а саме - повідомити рідним і близьким про затримання.

«Це означає, що його зараз «колють» десь у катівнях УБОЗу або якогось райвідділу, щоб він дав обвинувальні свідчення проти Андрія та Дениса», - написав Савич.

Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив: вбивство Олеся Бузини розкрито.

Читайте АСН в Google News