Розвідка: Росія відправила на Донбас військову техніку

25.01.2016, 12:29

З РФ на Донбас для бойовиків відправили ешелони з військовою технікою, пально-мастильними матеріалами та боєприпасами. Про це сказано в повідомленні прес-служби ГУ розвідки Мінборони України.

«Продовжується інтенсивне логістичне забезпечення російських окупаційних військ з території РФ. На залізничні станції Іловайськ і Харцизьк прибули ешелони з військовою технікою, пально-мастильними матеріалами та боєприпасами. Крім того, зафіксовано незаконне перетинання державного кордону російською автомобільною колоною в районі н. п. Дмитрівка (Шахтарський район Донецької області) з боєприпасами і майном», - сказано в повідомленні.

Також українська розвідка повідомляє про те, що командування бойовиків 1 і 2 АК вживає заходів, щоб приховати реальне число втрат особового складу.

«Командирам підрозділів наказано враховувати у звітній документації безповоротні втрати (загиблих) як санітарні (поранені, що перебувають на лікуванні). Надалі з метою вирівнювання статистичних даних щодо людських втрат сфальсифіковані «санітарні втрати» враховуються як безповоротні», - сказано в повідомленні.

Читайте АСН в Google News