В Одесі чоловік перевозив наркотики на півмільйона гривень

14.12.2015, 16:31

В Одесі правоохоронці затримали чоловіка, який перевозив героїн та метадон. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Одеській області.

Житель Запоріжжя перевозив наркотики на суму близько 500 тисяч гривень.

«Працівники поліції затримали 32-річного чоловіка, який перевозив із Запоріжжя наркотичні речовини і розповсюджував їх шляхом «закладок» у центральній частині Одеси. Чоловік уже неодноразово перевозив наркотики до Одеси. У Запоріжжі він отримував розфасовану наркотичну речовину від невідомих людей, а також перелік адрес, за якими він повинен був розкласти згортки з наркотичними засобами. У правопорушника було виявлено та вилучено 119 згортків синього кольору, по 0,25 г героїну в кожному, і 155 згортків зеленого кольору, по 0,5 г метадону в кожному», - сказано в повідомленні.

Крім цього, у перевізника виявили скляну колбу з рідиною прозорого кольору, кілька шприців та телефон з різними сім-картами мобільного зв'язку. Зараз чоловік у СІЗО.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Тепер розповсюджувачу наркотиків загрожує від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте АСН в Google News