Бойовики обстріляли Щастя з танків, а Новоласпу - з «Градів»

22.05.2015, 09:30

Бойовики «ЛНР» і «ДНР» продовжують постійно обстрілювати населені пункти Донбасу із заборонених калібрів зброї - важкої артилерії, мінометів і танків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці Facebook.

 Позиції силовиків і населені пункти в ніч на 22 травня були обстріляні з мінометів калібру 120 мм і 122, які повинні були бути відведені від лінії розмежування згідно з Мінськими домовленостями. Під вогонь потрапили Водяне, шахта Бутівка, Авдіївка, Мар'їнка, Опитне, Піски, Північне, Славне і Гранітне. В Авдіївці мінометний вогонь вели і по Авдіївському коксохіму. Крім того, Новоласпу обстріляли з «Градів».  

З мінометів такого калібру бойовики обстріляли і Новгородське, Ленінське, Золоте, Троїцьке. За Кіровим і Широкій Балці вогонь вели з самохідної артилерії. Дісталося вночі і Широкиному - його поливали вогнем з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. По Горлівці теж вівся вогонь з 122 мм артилерії з Залізної Балки. Щастя бойовики «ЛНР» обстрілювали дві години з танків.

Читайте АСН в Google News