Сон у ніч з 19 на 20 липня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

20.07.2023, 06:03

20 липня о 6:33 розпочнеться четверта місячна доба. Вони завершаться 21 липня о 7.50. Фаза Місяця - зростаюча.

У ніч з 19 на 20 липня сни рідко передбачають майбутні події - вони розповідають про те, якою дорогою йде по життю той, хто їх бачить. Вони можуть зачіпати рід діяльності сновидця, символікою вказуючи на огріхи у справах. Або за допомогою образів, даючи зрозуміти, як саме слід вчинити, щоб досягти успіху у справі в найкоротший термін.

Сновидіння досить часто вказують на проблеми чи успіхи у спілкуванні. Якщо в нічних мріях присутні багато дійових осіб, то на людину чекає швидкий успіх у справах і проектах. А ще такий сюжет вказує на те, що людина популярна та поважна в суспільстві. Якщо ж уві сні було мало персонажів, то помітних покращень у діяльності сплячого не передбачається. Також йому варто звернути увагу на стосунки з оточуючими.

Іноді сни, побачені цієї ночі, показують незакінчені справи предків. Вони спонукають до активних дій, спрямованих на завершення справ його далеких родичів.

Рада на день: Прекрасним цей день буде для самовдосконалення та роботи над собою. Завітайте до косметолога чи масажиста, побалуйте своє тіло приємними процедурами. Не варто забувати і про душу. Розслаблююча практика або навпаки енергійно проведений час принесе позитивні емоції.

Все, що наснилося в ніч із середи на четвер, постарайтеся запам'ятати все, як можна точніше. У ньому можуть відобразитися ваші приховані бажання, які так чи інакше пов'язані з вашим особистим життям.

  • Якщо у сьогоднішньому сні ви щось втратили і намагаєтеся знайти — на вас не чекає нічого хорошого. Проблеми можуть виникнути і на особистому фронті, і у фінансовій сфері;
  • Якщо цієї ночі вам сняться гроші (прибуток, зарплата, премія) — отже, ваші мрії обов'язково здійсняться.

3 день Місяця

Сни третього місячного дня визначають енергетичні та емоційні ресурси. Такі сни здійснюються рідко, але необхідно до них прислухатися. Важливо, як ви почуваєтеся у цьому сні, як робите.

  • Якщо уві сні були перешкоди, і ви змогли з ними впоратися, то ваші внутрішні сили гаразд. Але якщо ви не змогли впоратися і прокинулися пригніченими, не варто засмучуватися, просто подумки поверніться в сон і завершіть його перемогою.
  • Сни третіх місячних діб також є снами – вказівниками вони можуть показати, як і куди правильно спрямувати свою енергію для вирішення завдань.
  • Якщо уві сні склалася ситуація, яка вас обтяжує, то в цьому сні ви знайдете її рішення. Перенесіть настрій зі сну на реальність і ви зрозумієте, в якому напрямку вам треба рухатися. Якщо наснилося весілля – не приймайте серйозних рішень у наступному дні.

Місяць у Леві

Місяць у Леві символізує яскраві перемоги та успішні починання. Якщо ви побачили уві сні своє кохання, то найближчим часом вам буде супроводжувати успіх. Легко будуть даватися нові захоплення, можна піти з головою у цікаве хобі, познайомитись із новим керівником та відкрити цікавий проект. Будь-яке з перерахованих починань здатне принести вам суспільне визнання, і ви зможете легко досягти успіху.

  • Якщо наснилася зима, то, можливо, у вас є прихований талант до мистецтва. Зірки сприятимуть будь-якому вашому починанню та допоможуть досягти вам успіху. Не бійтеся куштувати щось нове і все вийде.
  • Якщо вам сниться галаслива вечірка – на вас чекає внутрішній дисбаланс.

Місяць, що росте (1 Фаза)

Цей період відрізняється спокійною енергетикою, якою властиво накопичуватися. У цей період енергія накопичується. Людина зберігає свою силу і наповнює творчою енергією оточуючих її людей. Хоча витрачати енергію поки все ж таки рано – її обсягу достатньо лише планування поточних справ. З кожним новим днем цього періоду зростає зовнішня та внутрішня енергетика людини. Зараз краще запланувати поточні побутові або робочі справи і зберігати свою енергію, а не витрачати – це сприяє сприятливому веденню справ.

  • Якщо наснився схід сонця, то заплановані зараз нові проекти та справи підуть у гору. Енергія прагне вгору, і чим більше ви збережете її зараз, тим швидше зможете досягти своїх цілей.
  • Якщо наснився кіт, то зараз краще подумати про вкладення та інвестиції.
  • Якщо наснилося дзеркало або ваш образ у ньому, то саме час зайнятися собою – здоровий спосіб життя, зміни у зовнішності та догляд за собою підуть вам на користь, а проведені процедури будуть прийняті організмом прихильно.
  • Якщо уві сні тримайте в руках ножиці – можна сміливо планувати невеликі операції та лікувальні процедури, які пройдуть сприятливо.
  • Побачити уві сні кричущого півня – до продуктивного періоду для ведення робіт у саду або на дачі, сприятливий домашній клопіт.
  • Якщо наснилося море – вирушайте у робочі поїздки та подорожі.
  • Яскравий і добрий сон у цей період говорить про добрі перспективи у вашому житті: задумані справи та проекти матимуть хороший старт, знайомства перетечуть у міцні дружні стосунки, отримані гроші можна примножити.
  • Якщо сниться близький родич, то зараз саме час для успішного старту проектів та обмірковування робочих справ глобального масштабу.
  • Якщо сниться підкова, то час також сприятливий для інвестицій у фінанси та великих угод. Якщо уві сні ви чітко бачите кільце, то зараз вдалий час для нових знайомств та збереження старих зв'язків.

Рада. Негативний і важкий сон говорить про вашу неготовність до активних справ. Відпочиньте та будьте готові проявити себе трохи пізніше.

Читайте АСН в Google News