Любовний гороскоп на 30 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи

30.11.2022, 06:45

ОВНИ

Цього дня ви можете опинитися під владою небезпечних представників протилежної статі. Пам'ятайте, що кожне слово може бути використане проти вас. І більше мовчите цього дня.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 30 листопада перед вами може матеріалізуватися завидна партія. Якщо ви пропустите її, згодом пошкодуєте. Так що частіше оглядайтеся на всі боки в цю середу.

БЛИЗНЮКИ

Якщо вам доведеться цього дня доносити до другої половинки якусь інформацію, будьте максимально коректними, радять зірки. І краще відкладіть батіг подалі – він вам 30 листопада не допоможе.

РАКИ

Цього дня в жодному разі не можна відвертатися зі сторонніми. Навіть близьким не слід повідомляти подробиці про ваші взаємини з обранцем. Пересуд вам ні до чого.

ЛЬВИ

Якщо друга половинка вирішить втрутитись у ваші справи, не зупиняйте її, закликають зірки. Цього дня ви можете отримати реальну допомогу від неї.

ДІВИ

Якщо ви перебуваєте у сварці з партнером, 30 листопада легко зможете виправити ситуацію. Щоправда, для цього вам знадобиться якийсь оригінальний хід – вся надія на вашу фантазію.

ТЕРЕЗИ

Якщо друга половинка спробує відмовити вас від чогось – тримайтеся і в жодному разі не здавайтеся, радять зірки. Цього дня ніщо не повинне вас похитнути.

СКОРПІОНИ

Якщо кохана людина буде надто тривожною або вимогливою, поставтеся до неї з розумінням. Це тимчасово, кажуть зірки. А ось ваша мудрість має бути постійною.

СТРІЛЬЦІ

30 листопада відмінно підійде для розміщення всіх точок над "i" з партнером. Щоправда, йдеться лише про другу половину дня. У першу у вас буде надто багато робочих завдань.

КОЗЕРІГИ

Цього дня ви матимете багато сил, щоб і зі своїми завданнями впоратися, і обранцеві допомогти. Важливо, щоб у вас було на це бажання 30 листопада, кажуть зірки.

ВОДОЛІЇ

30 листопада ви ходитимете краєм, попереджають зірки. Одне незручне слово - і ось уже палахкотить полум'я образи. Будьте обережні у розмовах із партнером.

РИБИ

Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 30 листопада вам може зустрітися та сама людина. Важливо вчасно це усвідомити, кажуть зірки. Загалом це буде добрий день для початку нових відносин.

Читайте АСН в Google News