Лапін не звільнено, а всього відсторонено. Чекаємо на реванш?

30.10.2022, 12:48

Минулого тижня однією з топових новин була інформація про те, що бункерний плешивець пішов на поводу рамзанкадирова і звільнив з посади командувача Центрального військового округу генерал-полковника лапіна, з яким головний тиктокер росії зчепився не на страх, а на смерть. Нагадаємо, що рамзанкадиров витребував від огидного кремлівського карлика навіть звання генерал-полковника, коли після першого його висловлювання проти лапина його почали дорікати порушенням субординації (на той момент рамзанкадиров був генерал-лейтенантом).

Про усунення Лапіна повідомив телеканал "Грозний", а також військові блогери, значна частина яких у цьому конфлікті опинилася на боці генерала, а не тиктокерського воїна. Військове відомство на росії та кремль не підтверджували звільнення лапина з посади.

Більше того, в російських реєстрах генерал Лапін все ще проходить як командувач Центрального військового округу Росії. Тобто його лише, можливо, усунули від управління армією вбивць, ґвалтівників та мародерів, що воює в Україні. З посади командувача ЦВО його, ймовірно, поки що знімати не збираються.
Про це повідомляє міжнародне розслідувальне співтовариство InformNapalm з посиланням на реєстри Росії.

"Тобто він був усунений (тимчасово або назавжди) від управління військами саме в зоні бойових дій в Україні, а свою посаду командувача ЦВО поки що зберіг. Тому перемога кадиров над лапиним поки що формальна, і не виключаємо матч реванш", - заявили в співтоваристві, натякаючи на конфлікт генерала з рамзанкадировим.

Читайте АСН в Google News