Бункерний фюрер видавив із себе марення по теракту у Кременчуці

30.06.2022, 10:04

Перебуваючи на так званому Каспійському саміті, ватажок терористичної країни путін зробив цинічну заяву про скоєний російською армією злочин: ракетний удар по торговому центру у Кременчуці.

Ботоксна моль збиваючись і мукаючи заявила, що не вважає терактом попадання російської ракети до ТЦ "Амстор", де загинули понад 20 людей, десятки поранених і безвісти зниклих.

За його словами, його картонна армія зовсім не стріляє по цивільних об'єктах і використовує лише високоточну зброю, яка "досягає цілей".

"Та немає там ніякого теракту. Я знаю, і ми багато разів це говорили, показували це, з безпілотників видно, коли розміщують зброю, комплекси РСЗВ, артилерію, важку техніку взагалі у житлових кварталах, ще десь. Просто так" по полях "У нас ніхто не стріляє", - заявило цинічне ботоксне чмо.

Крім цієї заяви, бункерний фюрер, який справляє потребу в валізі, зробив ще низку маячних заяв:

показав, як образився на неприкритий тролінг від голів G7. Його відповідь була на рівні "хто як обзивається той сам так називається": не знаю, як хотіли роздягнутися, але, думаю, що це було б огидне видовище.

вкотре погрожував можливим розміщенням у Фінляндії та Швеції військової інфраструктури НАТО. Ботоксний заявив, що росія відповість дзеркально, правда як не уточнив. Після провалу його армії в Україні ставитись до нього серйозно ніхто вже не буде.

продовжив називати розв'язану війну проти України "спецоперацією", при цьому заявивши, що цілі "спецоперації" не змінилися

Кінцеві цілі війни: "звільнення" Донбасу та "гарантії безпеки самої Росії"

Читайте АСН в Google News