Бункерний боягуз почав війну через свої "пацанські" комплекси

28.05.2022, 07:46

У щотижневому стримі на каналі російської журналістки Юлії Латиніної радник голови Офісу президента України Олексій Арестович поділився з автором каналу LatyninaTV своїми міркуваннями на тему – коли путін вирішив, що нападе на Україну.
На думку Арестовича, це сталося після того, як заарештували кума бункерного карлика Медведчука. Саме це стало формальним приводом початку повномасштабного вторгнення, ця війна була практично неминучою.

І коли твого члена сім'ї заарештували, треба щось робити. Неважливо, як ти до нього ставишся, на тебе починають поглядати пацани з оточення. Для збереження авторитету необхідно що щось зробити", - сказав Олексій Арестович.

Другою причиною, яка спонукала кремлівського карлика до агресивних дій, на думку Арестовича, стало зниження авторитету США на тлі виведення їхніх військ з Афганістану, коли путін вирішив, що може собі дозволити більше, ніж раніше. А третьою причиною став візит Президента України Володимира Зеленського до Сполучених Штатів, коли він чітко дав зрозуміти, що наша країна не піде на поступки Росії. Саме на той час і почалося формування ударних угруповань російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів на кордоні з Україною.

Читайте АСН в Google News