На Росії заявили, що знищили 146 зі всіх 130 українських літаків

03.05.2022, 20:40

Пропагандисти на росії вкотре продовжують повне та остаточне "знищення" української авіації у своїх щоденних звітах на брифінгу міністерства окупації російської федерації.

Згідно з даними вікіпедії, яка ґрунтується на інформації щорічного журналу The Military Balance за 2022 рік, військово-повітряні сили України склали 130 літаків. Це якщо враховувати всі транспортні та перспективні борти.

Станом на ранкову доповідь 3 травня 2022 року так званого "начальника управління прес-служби та інформації міноборони на росії генерал-майора" пропагандиста Ігоря Калашникова, на сьогоднішній день військово-космічні сили на росії "збили" 146 бортів, продовжуючи перевиконання зі знищення літаків українських ВПС.

Пошуки інформації після якого аргентинського постачання вони малюють ці цифри залишилися без результатів. Схоже, то найтаємніша інформація нині на Росії. Нагадаємо, що як мінімум у березні місяці цього року той самий пропагандон калашників заявляв про знищення українських ВПС як мінімум два рази, перший із яких через дев'ять днів після початку війни фашистської росії проти України.

Читайте АСН в Google News