Селище Золоте: одна з найбільш гарячих точок на сході України

21.01.2022, 09:15

Знімальна група агенції «Анадолу» (AA) побувала на лінії фронту у селищі Золоте на сході України та зняла українських військовослужбовців.

Селище Золоте, де відбуваються зіткнення української армії з проросійськими сепаратистами, розташоване у Луганській області України. Селище вважається однією з гарячих точок конфлікту на Донбасі та є лінією дотику двох протиборчих сторін з 2014 року.

Військовослужбовці ЗСУ продовжують нести бойове чергування у суворих зимових умовах регіону, де стовпчики термометрів опускаються до 12 градусів нижче за нуль.

Як правило, вдень на лінії фронту немає зіткнень, проте українські військові регулярно патрулюють місцевість і ведуть спостереження.

На тлі зростання напруженості між Росією та Заходом особливо ретельно ведеться спостереження за активністю в районах на лінії дотику між проросійськими сепаратистами та українською армією, а також на кордоні між двома країнами.

На сьогоднішній день усі дипломатичні зусилля спрямовані на те, щоб запобігти переростанню ескалації у регіоні у військовий конфлікт, а весь світ уважно стежить за пересуваннями військових на лінії фронту та вздовж кордону.

Читайте АСН в Google News