Київський метрополітен вніс зміни в свою роботу

10.04.2021, 06:49

У столиці через введення карантинних обмежень метрополітен оголосив про зміни, які торкнуться роботи підземки. У зв'язку зі зміною пасажиропотоку буде проведений перегляд графіка руху, який вже був переглянутий і, але як виявилося, це ще не залишкові зміни.

Про зміни в роботі метрополітену поінформували в Telegram Коронавірус Інфо.

Повідомляється, що через низький пасажиропотоку частота прибуття поїздів була змінена з 1 хвилини 30 секунд до 2 хвилин.

Пояснюється така зміна з боку метро досить просто. Адже якщо в звичайний день підземка перевозить близько мільйона пасажирів, то за перші два дні локдауна в Києві ця цифра дорівнювала 152 тисячам (5 квітня) і 210 тисячам (6 квітня). А ось в 2019-му році підземка і зовсім перевозила 1,5 млн пасажирів.

"Також в найближчі дні в підземці аналізуватимуть пасажиропотік і визначатимуть новий графік руху, бо з кожним днем ​​через збільшення виданих перепусток зростає і пасажиропотік", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з 5 по 16 квітня проїзд в метро здійснюється тільки за спеціальними перепустками. Документ пред'являється разом із службовим посвідченням.

Читайте АСН в Google News