Любовний гороскоп на 31 березня 2021

31.03.2021, 10:45

♈️ Овен

Сьогодні закоханих Овнів бадьорить небезпека. На тлі хвилювання і кризи багато Овни відчують подвійний приплив емоцій і сексуального бажання, будуть не проти піти на авантюру і підняти ставки в любовній грі. Не виключено, що задумане увінчається успіхом, якщо врахувати їх привабливість і енергію.

♉️ Телець

Сьогодні Тельцям варто бути трохи авантюристами в любові - наприклад, не боятися захмарних цілей і високу конкуренцію. У той же час, зірки не радять заздалегідь розраховувати на успіх, так як любов буде схожа на гру в рулетку: фортуна посміхнеться не тому, хто все продумав, а тому, кому пощастило.

♊️ Близнюки

Сьогодні закохані Близнюки одержимі підгрунтям подій, зациклені на дрібницях і часом роблять з мухи слона. Можливо хворобливе увагу до деталей морального кодексу і інтимним нюансам. Але це не випадкова примха, а таємний розрахунок: у більшості Близнюків є свій інтерес і прихований план дій.

♋️ Рак

Сьогодні закохані Раки вперті і завзяті там, де їх відкинули. Шанси на успіх підвищить їх проникливість: вони інтуїтивно вгадають таємні почуття і думки об'єкта своїх симпатій, можуть придумати спритний маневр для обходу зовнішніх заборон, зламати непорушні на вигляд програми і шаблони.

♌️ Лев

Сьогодні Левам важливо розрахувати свої сили в любовній грі і заздалегідь врахувати перевагу противника. Удача можлива в «абсолютних одиницях», але власний успіх може здатися вам незаслужено скромним в порівнянні з чужої впевненою перемогою. Чи не нервуйте: негативні емоції зроблять вас вразливіші.

♍️ Діва

Сьогодні закохані Діви цікаві, потайливі і проникливі, мають літературним або детективним даром, талантом психолога. Можливий інтерес до сталкінгу, пліток, закулісних пошуків. Вірогідні вести від партнера в розлуці. Вдалий момент для приватного розмови: ви багато чого зрозумієте з його підтексту.

♎️ Терези

Сьогодні зірки радять Терезам не обмежуватися спогляданням приємною зовнішньої картини свого роману. Варто заглянути за куліси вистави - туди, де народжуються магнетичні потягу або куються ресурси для подальшого щасливого спільного існування. Можливо, ви відкриєте для себе важливу таємницю.

♏️ Скорпіон

Сьогодні Скорпіони багато чого чекають від улюблених - а ті, в свою чергу, багато чого чекають від них. Взаємне очікування нездійснене чуда загрожує несподіваним вибухом претензій, але є й інший варіант - взаємна ненаситність на тлі зростання любовних апетитів партнерів. В обох випадках, не завадить знати міру.

♐️ Стрілець

Сьогодні Стрільцям корисно поговорити з пасією «по душам» в приватній атмосфері. Головний підступ - в активному уяві Стрільців, яке в цю добу з маніакальною одержимістю домальовує кожен натяк в чужої мови фантазійної розгорнутої картиною. Не зациклюйтеся на хворобливих темах.

♑️ Козеріг

Сьогодні Козероги проникливі, а любов подвоїть їх прозорливість. Їх не вразити показухою, вони чують щирість і брехню. Їх висновки підтвердить секретний канал інформації або життєвий досвід. У любові вони будуть таємно гнути свою оригінальну лінію і в будь-який авантюрі подбають «підстелити соломки».

♒️ Водолій

Сьогодні закохані Водолії чутливі до спокус, можуть стати жертвою своїх пристрастей, залежностей, амбіцій, незадоволеного самолюбства. Їх легко «взяти на слабо» і «розвести на емоції». Поступайтеся спокусі, поки немає загрози вашим базовим принципам: їх вам краще не зраджувати, навіть заради любові.

♓️ Риби

Сьогодні головний друг усіх закоханих Риб - їх внутрішній голос. Якщо до нього домісилися інші «дружні» голоси, краще розцінити їх як перешкоди в ефірі. Виграти в заплутаній ситуації допоможе вірність колишнім ідеалам. Отримуючи любовні листи, відмітайте лушпиння евфемізмів і відразу читайте підтекст.

Читайте АСН в Google News