Двоє охоронців одного з лідерів бойовиків «ДНР» сіли на вісім років

09.11.2015, 17:06

У Миколаєві суд засудив двох охоронців одного з лідерів бойовиків «ДНР» до восьми років тюремного ув'язнення. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Встановлено, що засуджені неодноразово брали участь в охороні одного з керівників терористичної організації «ДНР» під час публічних заходів у Донецьку, охороняли захоплену терористами будівлю Донецької облдержадміністрації з метою недопущення працівників правоохоронних органів України для його звільнення від терористів.

Крім того, з червня по грудень 2014 року один з обвинувачених, перебуваючи на території Донецької області, неодноразово брав участь в охороні місць розташування терористів від можливої ​​атаки військовослужбовців Збройних сил України, виконував їхні вказівки, надавав допомогу в організації терористичних таборів.

Таким чином, їх визнано винуватими у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3, ч.1, ч. 4 ст. 358 і ч. 1 ст. 263 (участь у терористичній організації, підробка офіційних документів та використання, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та засуджено до восьми років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News