Смерть в прямому ефірі.

02.12.2020, 15:56

Подруга блогера Стаса Reeflay (Так називають його в російських ЗМІ, в передплатників у нього на youtub-е - не повний 7 тисяч) померла під час стріму. На кадрах чути голоси поліцейських і медиків.

Під час ефіру блогер почав перетягувати дівчину в іншу кімнату, вирішивши, що вона замерзла і була без свідомості. Reeflay спробував привести її до тями, але дівчина так і не прийшла до тями. Пізніше молодий чоловік зателефонував знайомому і попросив викликати швидку. Передплатники стримера припустили, що дівчина могла прийняти заборонені речовини.

"Валь, ти що? <...> Я вам кажу, вона ніби мертва. <...> Неважливо, під чим вона була. Вона була моєю найкращою подругою. Правда чи хайп? Так, правда", - сказав молодий чоловік під час ефіру.

Блогер сидів і плакав в очікуванні швидкої. Він звинувачував себе в події, але камеру відключати не став. Весь цей час мертва дівчина перебувала в кадрі.

Пізніше на виклик приїхали лікарі. Вони констатували смерть дівчини. Ще через якийсь час в кадрі прозвучали голоси невідомих, імовірно, поліцейських. Вони попросили вимкнути камеру, але блогер тільки розгорнув її до стіни.

"Дострімілся?" - запитали вони. Поліцейський зажадав від блогера показати паспорт.

Стример поцікавився, чи вважають вони його винним в смерті дівчини.

"Я не знаю, зараз будемо розбиратися", - відповів один з чоловіків.

У блогера забрали паспорт і знову попросили вимкнути камеру, після чого ефір закінчився.

 

Дівчина часто брала участь в стрім Reeflay. Молода людина над нею знущався - поливав особа перцевої сумішшю, а в одному з ефірів вона під час сварки загрожувала йому ножем.

Читайте АСН в Google News