«Він божевільний!»: Трамп заявив, що Байден хоче закрити США

02.11.2020, 09:00

Байден заявив, що в разі перемоги його на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки він введе тривалий локдаун. Такі хибні цитати в соціальних мережах поширюють їх користувачі. Як інформує Replyua.net, чинний американський лідер Трамп звинуватив свого опонента на майбутніх виборах Джо Байдена в прагненні ввести в державі локдаун, який може тривати роками. Однак така інформація цілком може бути просто фейком соціальних мереж.

У своєму акаунті в «Тіттер» Дональд Трамп написав наступне: «Байден хоче заблокувати нашу країну, може бути, на роки. Божевільний! Блокування не буде. Велике американське повернення вже почалося! ».

В цей же час, двадцять першого жовтня, інформаційне агентство Reuters опублікувало інформацію про те, що користувачі соціальних мереж поширюють неправдиву цитату, яку приписують Байдену. Насправді ж Байден заявив, що якби вчені дали йому пораду закрити США, щоб припинити неконтрольоване поширення коронавируса, то він зробив би це, однак, на думку політика, до цього справа не дійде.

Читайте АСН в Google News