Дронова засудили теж. У Харкові завершено гучну справу по ДТП із Зайцевою

26.02.2019, 16:32

У Харкові винесли вироки учасникам резонансної ДТП. Суддя читав вирок більш ніж дві години. Всього відбулося понад 60 засідань. Нагадаємо, в жовтні 2017 Lexus Зайцевої, яка на величезній швидкості переїжджала перехрестя на червоне світло, вдарилася машина Дронова. Lexus вилетів на на тротуар, убивши на місці 6 осіб.

Олені Зайцевій, яка керувала автомобілем Lexus, дали 10 років, а також три роки позбавлення права керувати транспортними засобами.

Геннадія Дронова, який був водієм автомобіля Volkswagen Touareg і був засуджений за те, що поїхав на жовте світло, також засудили до 10 років позбавлення волі, а також трьох років позбавлення права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, під час аварії Дронов отримав серйозні травми. Зайцева ж залишилася ціла, не підійшла до своїх жертв, а відразу почала дзвонити близьким. При ній не було навіть водійських прав, а аналізи сечі були взяті неправильно, а медексперт і зовсім зникла і не з'явилася на суд, так що довести, що вона була під дією алкоголю або наркотиків - не вдалося.

Читайте АСН в Google News