Місія завершена, Саллі: вірна собака Буша-старшого до сліз розчулила Мережу

04.12.2018, 18:10

Останні місяці життя екс-президента США Джорджа Буша-старшого поруч з ним щодня був вірний друг. Лабрадор на ім'я Саллі, який пройшов навчання в організації America's VetDogs, майже всюди супроводжував прикутого до інвалідного візка політика.

Не залишив він його самого і в смерті. Фото Саллі біля труни 94-річного Буша-старшого, опубліковане в Instagram, зворушило інтернет-користувачів по всьому світу, розповідає таблоїд.

Це такий собі собачий "щоденник", в якому "Саллі" розповідав про свого "боса і кращого друга" і повсякденне життя-буття в резиденції Бушів.

Собака-компаньйон прийшла в життя екс-президента в момент великого горя і самотності, через два місяці після того, як померла Барбара Буш. Як відомо, Джордж Буш-старший пережив свою дружину на сім місяців. Їх шлюб тривав 73 роки. Як написав Джордж тоді в своєму Twitter, поява нового члена сім'ї стала для нього великою радістю.

Тепер, коли ця місія Саллі завершена, пса чекає нова. Як повідомили People представники America's VetDogs, собака вирушить у Національний військовий медичний центр Уолтер Рід, де, разом зі своїми чотириногими «колегами», допомагатиме реабілітації ветеранів.

Читайте АСН в Google News