Шанувальник колорадських стрічечок і член "Родіни": ким був командир, який убив свого підлеглого в ООС

01.11.2018, 12:27

Командира взводу 28-ї окремої механізованої бригади Ярослава Гаврилюка, який загинув в зоні Операції об'єднаних сил на сході України, забив до смерті старший за посадою. Про це повідомило джерело у військовій прокуратурі та підтвердили товариші по службі воїна, пише видання "Думская". (На фото - убитий військовий Гаврилюк).

«Під Мар'їнкою його побив на ґрунті неприязних особистих стосунків командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, відкрито кримінальне провадження», - говорить співрозмовник в прокуратурі.

«Вони служили разом півтора року, і Андрій часто нападав на Ярослава», - додають військовослужбовці бригади. Побив Ярослава Гаврилюка командир розвідки батальйону - одесит. Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони.

Родич підозрюваного в злочині працює в навчальному закладі МВС України. Товариші по службі Ярослава побоюються, що він уникне відповідальності.

До слова, у 2014 році цей Андрій М. розміщував у соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою. Відзначається, що Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії «Родіна» і навіть балотувався від неї в 2010 році в Одеську облраду.

Читайте АСН в Google News