Речі, які несуть в оселю проблеми

23.10.2018, 13:41

Існують речі, які згідно з Фен-шуй, несуть негативну енергію. Перебування таких речей сприяє поганому самопочуттю, депресії і нещасним випадкам. Але Фен-Шуй також допомагає людині правильно підібрати предмети, які потрібні в приміщенні, щоб позитивна енергія домінував, і вся аура в оселі була збалансована.

Люстерко
Звернене до ліжка дзеркало порушує сон і створює проблем в інтимних відносинах. Як результат, це розмиті і розколоті відносини. Ще дзеркало, звернене до ліжка, це невидима присутність третьої особи в ліжку. І цей третій погляд, призводить до розриву відносин.

Гострота і буйство
Зазубрені предмети всередині приміщень несуть негативну енергію і доводять людей до небезпечної межі, а іноді і до нещасного випадку. Яскраві і соковиті рослини також негативно впливають на енергію.

Чорні двері
Тон вхідних дверей регулюється по стороні неба, до якої вона звернена. Темні встановлюються тільки на північ, а то інакше вони принесуть біду.

Календар
Календар, що висить біля вхідних дверей, говорить про швидкоплинність життя і негативно впливає на мешканців.

Картина корабельної аварії
Мотиви такого малюнка,викликають страх і занепокоєння. Подібні зображення відображають негативну енергію, яка впливає на поведінку і благополуччя всіх, хто живе під одним дахом.

Позитивні предмети, що поліпшують життя

Свіжі квіти

Коли в приміщенні стоять свіжі квіти, стан мешканців, як правило, на підйомі. І не важливо, поставили ви рослини у вазоні або свіжий букет, головне, щоб у рослини не було шипів.

Кольорові двері
Якщо двері дивляться на південь, нехай вони будуть червоних або помаранчевих відтінків. Ну а якщо північна сторона, тоді бути їм блакитними. Дивляться на захід - пофарбуйте в світлі тони, а тим, що виходять на схід, підходять зелені відтінки.

Меблі
Кругові меблі здатні посилювати потоки позитивної енергії.  Ліжко в спальні не можна ставити спинкою до вікна, тільки до стіни, щоб енергія тіла не витекла через стекла.

Підкова
У більшості культур вважають, що підвішена підкова на стіні над вхідними дверима зсередини приносить удачу. Повернути її слід ріжками до низу, щоб щастя залишалося всередині.

Талісман «Dream Hunter»
Амулет, що знаходиться в спальні, захищає від страхів і кошмарів, регулює потоки сну й акумулює позитивну енергію.

Читайте АСН в Google News