М'ясорубка молола тиждень. У Росії ховають жертву озвірілого найманця з Чечні

23.10.2018, 08:05

Житель Пермського краю Росії жорстоко розправився з молодою коханкою після сварки. Кілька місяців її останки ідентифікували і правда виявилася настільки жахливою, то що місцеві жителі не скоро опам'яталися.

Жахіття трапилося в місті Губаха Пермського краю. 36-річний одружений чоловік після сварки з 27-річною коханкою вбив її. А щоб замести сліди розчленував тіло, відокремив м'ясо від кісток, пропустив його через м'ясорубку і змив в унітаз. Кістки вбитої він виварив і викинув в річку.

Пошуки дівчини велися в місті з 22 липня. Дівчину поховали тільки зараз, в закритій труні. За три місяці, що пройшли з моменту вбивства, криміналісти провели більш десятків різних експертиз, але навіть досвідчені слідчі зізнаються, що були шоковані від того, що вчинив з прекрасною молодою дівчиною її вбивця.

Озвірілий коханець задушив свою жертву, приніс її тіло у ванну і розрізав на безліч шматків. А потім почав позбуватися від тіла - різав його на шматки, м'ясорубку вимикав після 23:00 і цілий тиждень перемелював тіло, спускаючи останки в унітаз, розповів пресі убитий горем батько. Коли від тіла залишилися тільки кістки, він придумав, як позбутися і від них.

Він частинами склав їх у величезний чан і поставив на вогонь. Чотири години нелюд виварював кістки в надії, що потім дівчину неможливо буде впізнати.

Зараз він перебуває під вартою. Все, що відомо про 36-річного нелюда - він проходив курс профілактичного обстеження у військовому госпіталі в Пермі, відставний ВДВшник, воював в Чечні на стороні Росії. Також виявилося, що свідком вбивства був його друг.

Читайте АСН в Google News