Повзала під стелею. Жінка до верху набила сміттям величезну квартиру

08.10.2018, 08:26

56-річну жительку російської столиці Тетяну Борисову рятувальники витягли з-під завалів сміття в її квартирі. Фото з обстановкою в будинку у 56-річної мешканки столиці опублікував канал Mash.

Рятувальників викликали сусіди Борисової, які вже не могли виносити запах, що доходив з її квартири. Як зазначається, у Борисової три вищі освіти і двокімнатна квартира у власності. Квартиру москвичці відчистили примусово, незважаючи на запевнення господині, що все добре.

Старече накопичення або синдром Діогена - на нього страждають близько 5% людей похилого віку, хоча зустрічається він і серед молодих. Своєю назвою синдром зобов'язаний давньогрецькому філософу з Синопа, що за переказами, жив у бочці і відмовився від всіх зручностей цивілізованого життя. Люди, хворі на синдром Діогена, зазвичай живуть серед гір всякого мотлоху і сміття, який вони постійно приносять додому. Як правило вони ледь животіють, хоча нерідко мають достатньо коштів, захованими в затишних місцях або навіть збереженими в банку.

Читайте АСН в Google News