Навіть із дизайнером їхньої квартири. Преса дізналася подробиці зрад чоловіка Лорак

06.08.2018, 15:27

Нібито наближена до оточення Ані Лорак у  Києві Амелія Поганич розповіла російському виданню про те, що чоловік співачки ніколи не зберігав їй вірність і зраджував навіть під час вагітності.

"Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком давно живуть у фіктивному шлюбі. Він її зраджував, скотина, завжди! Ще вагітною її зганьбив і жінкам на букву "б" нерви потріпав. Знімав квартиру в Києві і тягав туди шмар, поки вона Сонечку носила в животі .

Все життя Мурат поводився щодо дружини кепсько, стверджує інша подруга, Світлана Коба.

"Він ще сто років тому мав коханок. Двох дівчат я особисто знала. У однієї роман із ним був сім років тому, в іншої - чотири роки тому. Одна з них була дизайнером, допомагала їм з ремонтом квартири. Так ось, дизайн був і в ліжку...", - цитує дівчину "Экспресс-газета".

Нагадаємо, вірності чоловіка не підкріпив і той факт, що після весілля Лорак купила йому 4 ресторани в Києві. Один із них Мурат використовував для зустрічей із коханками. У той же час батько Лорак нещодавно заявив російській пресі, що та оббрехала його зятя і роздула скандал з "нічого". Хоча зізнався, що скандального відео з гулянок Мурата не бачив.

Читайте АСН в Google News