Російська ворожка напророкувала нещасливий шлюб Лорак

13.07.2018, 21:49

Ані Лорак та її чоловік Мурат Налчаджиоглу створюють враження красивої гармонійної пари. Однак, в їх відносинах все не так просто. Співачка настільки нещаслива, що постійно плаче ридма, розповіла Dni.Ru "ясновидиця Саона".

"Нічого хорошого в їх відносинах немає. Шлюб виглядає якимось вимушеним. Ані шалено любить чоловіка, а ось сказати, що Мурат палає любов'ю, я не можу. Більш того, я навіть не бачу інтимної близькості в їхні стосунки. Шлюб був просто вигодою. На стороні у її чоловіка є кохана жінка. І саме її він вважає своєю дружиною", - говорить ворожка.

Відносини Ані Лорак з чоловіком нагадують гостьовий шлюб в гіршому його прояві, каже відьма. "Щастя в цій сім'ї немає. Лорак, звичайно, зірка і дуже популярна. Але в особистому житті їй катастрофічно не щастить. Жіночого щастя немає, багато переживань, вона дуже часто плаче ридма", - впевнена ворожка.

"Ані Лорак усіма силами намагається зберегти шлюб, у бцдь-який спосіб. Але на жаль, щирої і чистої любові в цій парі не буде. Співачка не показує свої душевні рани публіці, але незабаром особисті переживання знайдуть відображення в її творчості. Композиції стануть буквально страдницькими. Є загроза впасти в глибоку депресію", - попередила Саона.

Читайте АСН в Google News