Затримано вбивцю, який жорстоко зарізав на прогулянці жительку Бердичева

09.07.2018, 10:45

У Бердичеві затримано вбивцю, який зарізав беззахисну жінку, яка прогулювалася з собакою в місцевому парку. Вбивство сталося в четвер увечері, близько 21:00. У місцевому парку був виявлений труп місцевої жительки 1981 року народження з численними ножовими пораненнями. Як вдалося встановити, жінка вийшла погуляти з собакою приблизно о восьмій вечора, а через годину її знайшли мертвою в кущах. Виявити тіло допоміг собака, який прибіг додому в крові.

Це жорстоке вбивство породило багато чуток і домислів. Одні говорили про двох малолітків, інші стверджували, що вбивство скоїла... жінка. Треті обговорювали версію, в якій жінку зарізав хлопець її дочки за те, що вбита не дозволяла їм зустрічатися, повідомляє місцеве ЗМІ.

Журналісти стверджують, що жодна з цих версій недієздатна. Вбивця був сам, він уже затриманий співробітниками Житомирського обласного управління Національної поліції, справа перебувала на особистому контролі у самого В'ячеслава Печененка. Зараз обирається запобіжний захід. Зібрано серйозну доказову базу його причетності до скоєного злочину.

Відомо, що вбивця в коло спілкування жінки не входив.

Читайте АСН в Google News