Вибори не лякають: Гройсман вже планує свій графік реформ на 5-7 років

04.07.2018, 12:22

Україна потребує довгострокової програми реформування економіки на найближчі п'ять-сім років. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду в Києві, передав кореспондент ASN.

"Я вийшов з ініціативою, що нам потрібно формувати не короткострокові програми взаємодії, а вже довгострокову програму з демократичним світом. І вона не може базуватися на 1 або 3 роках. Це повинна бути програма на 5-7 років", - зазначив прем'єр.

За його словами, така програма повинна передбачити інструменти, які потрібні Україні для того, щоб зміцнити економіку, прискорити зростання економіки, зменшити боргове навантаження на країну, ввести її в глобальні ринки і т.д. При цьому він додав, що допомагати Україні в цьому будуть Данія, Канада, Велика Британія.

У свою чергу представник громадської ініціативи "Разом проти корупції" Оксана Величко додала, що своє бачення подальших реформ в Україні на зустрічі в Копенгагені представили доповідачі з 23 країн. Нагадаємо, перебуваючи в Данії, на другій міжнародній конференції, присвяченій українським реформам, глава уряду ініціював створення робочої групи високого рівня.

Читайте АСН в Google News