«Найбільший невдаха 2008" потряс дивовижними зовнішніми змінами

28.06.2021, 11:30

Що може мотивувати втратити вагу і виглядати здоровим і міцним чоловіком? Відповідь знає австралієць Сем Руан. Повернемося до 2008 року, коли він з'явився в шоу «Найбільший невдаха». Тоді він був хлопчиком, який все життя боровся з надлишковою вагою. Сем хотів змінитися, і йому це вдалося. Тоді він важив 154 кг

Учасники «Найбільшого невдахи» змагаються в тому, хто втратить якомога більше ваги. Переможець отримує грошовий приз. Призом для Сема виявилося те, що за період зйомок шоу він втратив 71 кг.

Тепер - в свої 29 років Сем - це зовсім інша людина. У Facebook Сем розповідає про те, як шоу абсолютно і безповоротно змінило його життя. За 12 тижнів шоу хлопець зміг зменшити вагу з 154 кг до 83 кг.

Тепер він працює пожежником, а виглядає так ідеально, що важко повірити в те, що він колись був неймовірно товстим підлітком.

В результаті він став моделлю для календаря Нового Південного Уельсу, кошти від продажу якого йдуть на фінансування досліджень по лікуванню дитячих опіків.

Сем вирішив залишатися у формі, і це означало життя в спортзалі. Він навіть вважає себе залежним від тренувань.

Тренажерний зал - це не єдине, що допомогло Сему. Йому також довелося повністю переглянути свій раціон харчування, додавши туди тільки м'ясо і більше овочів. Зараз у нього все чудово в життя. І так, звичайно ж, у нього є кохана дівчина.

Читайте АСН в Google News