Найточніший Місячний календар на 25 червня 2018 року

25.06.2018, 08:05

Нарешті можна буде відпочити, перевести подих і знайти внутрішню гармонію, місячний календар на 25 червня 2018 року обіцяє дуже сприятливий час. Місяць перейде в життєрадісний знак Стрільця, триватиме спокійний, мирний 12 місячний день. Крім того, не варто забувати, що понеділком управляє планета домівки і душевності Місяць. Цей день обіцяє бути цікавим, приємним і спокійним.

12 місячний день 25 червня 2018
З 24 червня 2018 17:09 по 25 червня 2018 18:18

Символ дня: Серце, Чаша Грааля

Мета дня: знайти гармонію між духовною і матеріальною частиною життя, наповнитися любов'ю, відпочити і приємно провести день.

Закладка думок: моє серце сповнене кохання і приємних почуттів. Я знаходжу внутрішню рівновагу і задоволення від свого життя. Я помічаю маленькі приємні моменти цього дня. Я випромінюю доброту і любов у світ.

12 місячний день - це дуже приємний, мирний, гармонійне час, призначений для духовних практик, знаходження гармонії між духовною і матеріальною складовими життя. У цей день дуже важливо сповільнитися, привести свій стан в рівновагу, відпочити, нікуди не поспішати.

У 12 місячну добу може здолати смуток, але його потрібно всіляко від себе відганяти. В цей день слід проявляти доброту і милосердя, допомагати іншим, а якщо немає такої можливості, тоді молитися за людей чи бажати їм щастя.

У 12 місячну добу дуже сприятливо прогулятися по свіжому повітрю, сходити на природу, набратися енергії та сил біля річки або в лісі. Це дуже вдалий час для перебування на природі, усамітнення або спілкування з найближчими людьми.

в харчуванні слід дотримуватися норми, особливо корисними будуть фрукти, салати, злаки
фізичні навантаження найкраще скасувати, а от вправи на розслаблення будуть корисними
фінансові операції і важливі справи слід відкласти на інший день
вдалий час для творчості, заняття улюбленою справою

13 місячний день 25 червня 2018
З 25 червня 2018 18:18 за 26 червня 2018 19:24

Символ дня: Колесо Долі

Мета дня: вирішити всі старі проблеми і питання, попрощатися з минулим, використовувати нові оригінальні методи для досягнення своїх цілей, бути активними і діяльними.

Закладка думок: я з легкістю і любов'ю залишаю минуле позаду. Моє життя має величезний сенс, я йду дорогою свого призначення. Попереду мене чекає величезна удача і щастя. Я знаходжу віру в своє прекрасне майбутнє.

13 місячний день символізує Колесо Долі, нагадуючи нам про зв'язок минулого з майбутньому і про те, що все в цьому світі випливає одне з іншого. Дуже важливо опрацювати всі невирішені проблеми, почуття і емоції з минулого саме в 13 місячний день, тому що в цей день нам даються найлегші можливості і шляхи для цього.

У 13 місячну добу важливо бути активними, діяльними і цілеспрямованими, не боятися експериментів, застосовувати нові методи у всьому. В цей день слід звернути увагу на свої емоції і відпустити все накопичені почуття. 13 місячна доба сприяє тому, що ми швидко знаходимо нові виходи зі старих ситуацій, варто тільки почати діяти.

в цей день можна їсти все і навіть пробувати щось нове, це день насичення
фізичні навантаження будуть своєчасними
важливо застосовувати у всьому творчий підхід
для переговорів, домовленостей, початку нових справ і фінансових операцій день підходить

Місяць у Стрільці 25 червня 2018
З 25 червня 2018 7:29 по 27 червня 2018 18:53

Планета: Юпітер

Стихія: Вогонь

У період Місяця в Стрільці люди стають більш оптимістичними, товариськими, винахідливими відкритими для всього нового. Це період розширення меж свого життя, пізнання чогось нового, спілкування з різними людьми, навчання.

Під час Місяця в Стрільці найбільш сприятливо відправлятися в тривалі подорожі, починати навчання, спілкуватися з людьми з-за кордону. З'являється сильне бажання допомагати іншим, може потягнути на філософські розмови і роздуми.

У цей період рекомендується виходити за рамки звичного життя, пробувати щось нове, розширювати свій кругозір. Хочеться зробити все і відразу. Потрібно правильно розставляти пріоритети. Зранку рекомендується скласти список справ і виконувати їх у правильній послідовності.

Стрижка та фарбування волосся 25 червня 2018
У 12 місячний день до 25 червня 18:18 буде несприятливий період як для стрижки, так і для фарбування волосся. У цей день можна нашкодити своїй психіці і емоційному стану.

У 13 місячну добу після 25 червня 18:18 буде дуже хороший день для стрижки та фарбування волосся. З їх допомогою можна попрощатися зі своїм минулим і направити життя в прекрасному напрямку. Стрижка та фарбування волосся в цей день залучать удачу і щастя у ваше життя.

Значення снів з 24 на 25 червня 2018
У 12 місячний день до 25 червня 18:18 за Москвою сни вказують на гармонію або дисбаланс між духовною і матеріальною частиною життя. Якщо вам приснилася жива природа, сон був приємним і світлим, то ви достатньо часу приділяєте духовній складовій життя.

У 13 місячну добу після 25 червня 18:18 сни стосуються проблем з минулого і можуть показати методи їх вирішення.

Що садити 25 червня 2018?
Це сухий і малородючий період, тому від посадки і пересадки більшості рослин потрібно відмовитися. Але в цей період можна садити швидкозростаючі культури (зелень, цибулю, часник), дерева і в'юнкі рослини (квасоля, горох, хміль).

Читайте АСН в Google News