Найточніший гороскоп на тиждень з 18 по 24 червня

17.06.2018, 20:52

ОВЕН

Для квітневих Овнів це не найкращий час, щоб з'ясовувати стосунки. Добре ще, що більшості з вас вдасться своєчасно помітити нерозуміння і ви уникнете конфлікту. У народжених у березні, навпаки, контакти підуть на належному рівні, оскільки ваше вміння відчувати ситуацію дозволить вам з блиском направляти її в потрібне вам русло. Тому для вас особливо привабливими будуть співпраця, спільна діяльність і дружнє спілкування.
Сприятливий день - понеділок.
Несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Народженим у кінці знака в ці дні можуть принести успіх будь-які спільні справи. Причому відразу ж беріть ініціативу в свої руки - ваші активні дії не залишаться непоміченими і принесуть вам користь. А ще ви більше звичайного будете схильні до контактів і через спілкування отримаєте чимало дійсно цінної для себе інформації. Решта Тельціі будуть схильні до неуважності і безвідповідальності, і вас стануть дратувати вчинки ваших близьких.
Сприятливий день - вівторок.
Несприятливі дні - понеділок, субота.

БЛИЗНЮКИ

У ці дні більшість Близнюків, і особливо народжених біля кордонів знака, можуть навантажувати себе і роботою, і спілкуванням - вам все виявиться під силу. Гарний настрій, оптимізм і добродушність допоможуть у вирішенні багатьох завдань, і навіть властива деяким з вас ексцентричність зараз зіграє на руку. Не виключений шанс впоратися з вирішенням фінансових питань: в цей час можливі несподівані пропозиції, здатні вас чимало порадувати в матеріальному плані.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - понеділок.

РАК

Чим би Раки першої декади липня не зайнялися на цьому тижні - вас скрізь чекає удача. Скористайтеся повною мірою і тим, що зараз ви станете неймовірно привабливі для протилежної статі. Ну а в сімейному житті відшукайте привід влаштувати невигадливе свято для своїх близьких. Умійте цінувати кожну хвилину, проведену з ними. На жаль, в першій половині тижня від інших Раков фортуна може відвернутися, залишивши вас наодинці з сімейною нестабільністю, здоров'ям або порожнім гаманцем.
Сприятливий день - субота.
Несприятливий день - середа.

ЛЕВ

Тиждень неоднозначний. То ви будете діяти за чітко складеним планом, чому в справах і відносинах можливі значні успіхи. То раптом не зможете боротися з лінню і станете неадекватно оцінювати свої сили, через що можливі помилки. У такі моменти не намагайтеся справити приємне враження на оточуючих ціною обіцянок - навряд чи ви їх виконаєте. Ну а у Львів середини знака протягом усіх семи днів і в справах можливі серйозні проблеми, і, з'ясовуючи стосунки, вам навряд чи вдасться уникнути сварок.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА

Ви будете перебувати в прекрасному настрої і дивитися в майбутнє з оптимізмом, тому що обставини стануть складатися досить вдало. Друзі теж можуть зіграти доленосну роль у вашому житті - саме з їхнього боку, можлива серйозна підтримка, потрібна інформація або рішучі дії. І тільки у Дів кінця знака на початку тижні не буде особливого бажання що-небудь робити, або результати вашої праці виявляться не такими вражаючими.
Сприятливі дні - понеділок, вівторок, субота.
Несприятливих днів немає.

ТЕРЕЗИ

Жовтневих Терезів в цей час очікують важкі питання і плани. Спробуйте стримувати негативні думки. Терези  вересня в першій половині тижня будуть настільки активними і чарівними, що оточуючі мимоволі переймуться інтересом до ваших висловлювань і дій. Не придушуйте також бажання розвіятися і отримати нові враження - ви в змозі наповнити ці дні подіями, здатними надовго дати вам запас бадьорості і оптимізму.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН

У ці дні листопадовим Скорпіонам з чужою допомогою вдасться реалізувати свої цілі і побажання: ви легко захопите їх своїм ентузіазмом. У народжених у жовтні тиждень суперечливий. Тільки в п'ятницю будуть враховані виключно ваші права і інтереси. А в інші дні можуть різко загостритися ваші взаємини з людьми, бо у вас свою зіграють роль амбіції, принциповість і з вами важко стане домовлятися. Або, навпаки,  ваші співрозмовники ні в яку не підуть на поступки.
Сприятливі дні - вівторок, п'ятниця, неділя.
Несприятливий день - понеділок.

СТРІЛЕЦЬ

Тих із вас, хто народився в листопаді, майже всі ці дні будуть супроводжувати хороший настрій і бажання досягти успіху в справах і сподобатися оточуючим. І, треба сказати, ви свого досягнете. Можливо також, що вам частенько доведеться виступати в ролі мудрого порадника або справедливого судді. А ось активність грудневих Стрільців, швидше за все, обернеться проти вас, і це сильно позначиться на вашій репутації. Тому вам не слід проявляти бурхливу ініціативу або відстоювати свої інтереси.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - вівторок.

КОЗЕРІГ

У тих, хто народився біля кордонів знака, події цих днів багато в чому залежать від вашого вміння гасити конфлікти, згладжувати гостру ситуацію і не піддаватися на провокації. Зайве наполегливо заявляти про свої права теж не варто, бо реакція оточуючих буде не такою, на яку ви розраховували - швидше за все, ви не отримаєте підтримки і розуміння. У Козерогів першої декади січня і робота буде не в тягар, і спілкування, як з близькими, так і з товаришами по службі, - в задоволення. І навіть сімейні турботи принесуть радість. До того ж у вас ще знайдеться час і для себе.
Сприятливий день - понеділок.
Несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ

Водоліям кінця знака не завадить серйозно поставитися до роботи та ударно потрудитися, а вже легкість спілкування, загострене почуття обов'язку й інтуїції допоможуть вам не тільки вирішити багато ділових проблем, але і розібратися з питаннями особистого життя. У решти Водоліїв поки ще є ймовірність невдач, тому навіть якщо ви абсолютно впевнені в своїх силах і надійності власних тилів, то все одно дарма не ризикуйте.
Сприятливі дні - немає.
Несприятливий день - субота.

РИБИ

У ці дні ви багатьох зумієте підкорити як своєю працездатністю, так і своїм красномовством: ваші слова і настанови торкнуться за живе всіх слухачів незалежно від того, що ви їм почнете розповідати. Зрозуміло, завдяки цьому можна буде непогано вирішити низку власних питань. Правда, березневим Рибам на початку тижня в стосунках з близькими іноді може не вистачити такту і терпіння, що призведе до образ. Втім, в справах теж не завадить зайвий раз постежити, щоб не наробити помилок.
Сприятливі дні - п'ятниця, неділя.
Несприятливі дні - немає.

Читайте АСН в Google News