63-річний музикант Кузьмін розлучається з 36-річною дружиною

14.06.2018, 22:50

Відомий радянський і російський музикант Володимир Кузьмін оголосив про третє розлучення в своєму житті, цього разу з дружиною Катериною. «З великою повагою і любов'ю один до одного, залишаючись близькими друзями, ми з Катею оголошуємо про розлучення», - повідомив співак. - Прийшов час кожному з нас йти по життю самостійно. Ми вирішили не давати коментарів в пресі з цього приводу».

Володимир і уродженка Єлабуги Катерина, яка молодша за свого чоловіка на 27 років, зустрілися на пляжі в Анапі влітку 2000 року. Дівчина відпочивала там зі своїми батьками. Роман розвивався бурхливо. І вже в 2001 році пара зіграла весілля.

Офіційно Кузьмін був одружений тричі. З 1977 по 1985 рік його дружиною була поетеса Тетяна Артем'єва. У 1990 році він одружився на американській моделі Келлі Керзон. Катерина стала його третьою дружиною.

Крім того, співак з 1993 по 2000 рік перебував у цивільному шлюбі з актрисою Вірою Сотниковою. Відомий і його бурхливий роман зі співачкою Аллою Пугачовою, завдяки якому Кузьмін і став відомий широкій аудиторії.

Читайте АСН в Google News