Намагалася відбитися сокирою: під Києвом "стаф" майже відгриз волонтеру руки

12.06.2018, 17:50

В Ірпені, що під Києвом стаффордширський тер'єр атакував матір свого господаря і майже відгриз жінці кисті рук, покалічивши обличчя. Постраждалою є відомий психолог і волонтер Юлія Епельбаум.


Дивом лікарі врятували жінці руки, розповідають «Факти». "Ліва, яка постраждала найбільше, зараз в апараті Єлізарова, бо у неї роздроблені всі кістки. Правда, на лівій руці поки не дуже виходить, але ми сподіваємося на краще", - говорить її син Данило - господар пса. Постраждалу ще чекають кілька операцій на лівій руці і, можливо - на обличчі.

У її сина шок - він не розуміє і не може повірити в те, що таке міг зробити його пес, який ріс у любові і ніколи не виявляв агресії. Як кажуть експерти, нещасну врятувало те, що пса не тренували на агресію.

Але, можливо, через відсутність спеціальних тренувань все і сталося, бо собаки такої породи вимагають не тільки уваги і любові, але і строгості, виховання, порядку.

Жінку врятували сусіди. Вони відігнули сітку, забігли у двір і забрали жінку з двору. Пес спокійно пішов у будинок, потім поліція приспала його снодійним. Криваві сліди на подвір'ї і в будинку, топірець і рани на собаці говорять про те, що жінка намагалася відбиватися від пса, але він виявився сильнішим. Що будуть робити з ним господарі, поки невідомо, хоча жінка вже заявила, що не тримає на пса зла.

Читайте АСН в Google News