Геть "гомодиктатуру": дружина Турчинова обурилася знищенням традиційного поняття "сім'ї"

12.06.2018, 07:35

Гендерна ідеологія руйнує сім'ю і підриває традиційні цінності. У той же час ніхто не може пояснити, чому раптом традиційне поняття сім'ї стало - злом, яке треба викорінювати. Таку заяву зробила в своєму блозі дружина секретаря Ради національної безпеки і оборони України, кандидат педагогічних наук Ганна Турчинова.

У своєму блозі під гучною назвою "Гомодиктатура. Як розбещувати дітей" вона звернулася до діючої влади з проханням: "покласти край мракобіссю".

"Гендерна ідеологія потроху проникла в наше суспільство і дісталася шкіл. І якщо хтось асоціює слово "гендер" з рівністю прав чоловіків і жінок, то він помиляється. Оскільки основною метою є подолання гетеросексуальності і створення нового типу людини, який наділений свободою вибирати і втілювати в життя свою сексуальну ідентичність, незалежно від біологічної статі", - написала вона.

За словами Турчинової, в даний час в суспільстві спостерігається відверта маніпуляція поняттями свободи. Все тому, що представники такої ідеології "створили своє дуже сильне лобі в ООН і ЄС" і почали наступ на традиційні цінності:

"Вони чомусь вирішили, що у них є абсолютне право вказувати всім іншим, як треба жити, як виховувати дітей і навіть які слова можна використовувати, а які ні. Зауважу, що мова не йде про нецензурну лексику. Але і це не все . Вони вирішили, що мають право займатися рецензування шкільних підручників, вносити правки і давати рекомендації, що, на їхню думку, треба змінити", - обурилася дружина секретаря РНБО і забезпечила свій пост відповідними реальними ілюстраціями з рекомендацій "гендерних експертів".

"Найстрашніше, що гендерна ідеологія спрямована на ліквідацію класичної моделі сім'ї. У дітей руйнується орієнтація на шлюб і сім'ю, на обов'язки перед своїм батьками і дітьми. Хто вирішив, що традиційні ролі жінки і чоловіка в родині - це погано?", - запитує дружина секретаря РНБО.

Читайте АСН в Google News