У Росії ополчилися на актора Єфремова за Кримський міст

06.06.2018, 18:17

У Росії почалося цькування актора Михайла Єфремова, який припустив, що його країна повинна віддати Україні Кримський міст і років 10-15 видавати нам безкоштовний газ, щоб помиритися.

"Росія повинна віддати Україні актора Михайла Єфремова, який запропонував віддати їй Кримський міст", - заявив депутат невизнаної в Україні російської Держдуми Вадим Манукян. На його думку, якщо Заслуженого артиста Росії більше хвилюють інтереси України, ніж його батьківщини.

"Кримчани зробили свій «сакральний» вибір і залишаться в складі Росії, заявив депутат кримського "Держради" Владислав Ганжара. За його словами, жителям півострова «неприємно» чути висловлювання, подібні до того, які раніше зробив актор Михайло Єфремов.

"А скільки сам Єфремов вклав у цей міст? Яка його частка в інвестиціях? Цією часткою і нехай розпоряджається. До речі, щодо сплати податків би його ще перевірити", "Єфремов запропонував віддати Україні Кримський міст. Пропоную віддати Україні Єфремова", - пишуть обурені росіяни в соцмережах.

Читайте АСН в Google News