Вчені навчилися збільшувати пеніс без хірургічного втручання

02.06.2021, 22:15

Дослідники з Данії знайшли новий революційний спосіб вирішення проблем з ерекцією. Допомога хірурга, на щастя, не буде потрібно: збільшити розмір статевого члена можна завдяки застосуванню стволових клітин.

Науковці з центру регенеративної медицини зуміли досягти вражаючих результатів в лікуванні еректильної дисфункції, застосовуючи спеціальну терапію стовбуровими клітинами і препаратами. Так, ряд експериментів показав, що незаперечною ефективністю володіють регулярні ін'єкції розчину зі стовбуровими клітинами і активною речовиною в ділянці пеніса. Ці нескладні маніпуляції дають можливість практично повністю відновити нормальне функціонування геніталій і забезпечують приплив крові до чоловічих статевих органів.

Варто відзначити, що терапію стовбуровими клітинами проходили ті чоловіки, які пережили перед цим оперативне втручання і видалення передміхурової залози в зв'язку із злоякісною пухлиною. Але, за словами експертів, інноваційна схема лікування стане порятунком для мільйонів людей з еректильною дисфункцією, яку спровокували серцево-судинні хвороби, діабет, високий кров'яний тиск і просте старіння.

До слова, вчені зробили акцент на досить приємному "побічному ефекті": виявляється, в рамках регулярної терапії більшість кровоносних судин самоочищатися, а стовбурові клітини і спеціалізовані препарати знімали запалення. Даний ефект призвів до того, що у деяких піддослідних статеві органи збільшилися в розмірах.

Читайте АСН в Google News