Закарпатці влаштували бунт і ледь не четвертували малолітнього маніяка

19.04.2018, 10:52

На Закарпатті селяни вісім годин блокували трасу «Мукачево - Рогатин» і ледь не влаштували самосуд. До пізнього вечора середи, 18 квітня траса міжнародного значення було заблоковано в селі Нижня Апша. Місцеві жителі обурені рішенням суду випустити під домашній арешт 14-річного місцевого жителя, який зарізав свого ровесника, повідомляє місцевий телеканал Сіріус.

Близько 500 осіб, вийшли на протест, оскільки головний підозрюваний вільно розгулював по селу. Більш того, місцеві наполягають, що у цього підозрюваного був спільник, якийсь "Філіп", якого поліція не затримала і не збирається цього робити. Люди тримали в руках фото із зображенням загиблого хлопчика.

Через заворушення на місце подій виїхало все керівництво закарпатської міліції на чолі з керівником поліції Романом Стефанішиним. Правоохоронці забрали головного підозрюваного в ділянку, адже розлючений натовп був готовий четвертувати його.

Жорстоке вбивство сталося ще 14 березня. Підозрюваний убив жертву - місцевого 9-класника, завдавши йому 29 ударів ножем. Незважаючи на особливу жорстокість злочину, суд відпустив вбивцю під домашній арешт. У той же час місцеві жителі вимагають ізолювати підозрюваного від суспільства, заявляючи, що він "маніяк і є загрозою, особливо для дітей".

Читайте АСН в Google News