Експерт назвав можливу дату початку бомбардувань Сирії

13.04.2018, 09:48

Імовірність ударів армії США по позиціях Росії у Сирії зросте напередодні інавгурації російського президента Володимира Путіна. Таку думку висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ASN.

"Бойкотування ЧС з футболу, швидше за все, відбудеться на офіційному рівні. Більшість офіційних делегацій країн Європейського Союзу не поїде в Росію на чемпіонат світу з футболу", - зазначив експерт.

За його словами, також сирійський конфлікт має тактичну мету погіршити фон навколо РФ під час інавгурації Путіна, запланованої на 7 травня. "Імовірність ударів по Сирії, такого сирійського салюту, напередодні 7 травня значною мірою зросте", - додав при цьому Бортник.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп у Twitter написав, що не називав конкретної дати обстрілів сирійської території. Також він дорікнув світ у відсутності подяки за порятунок від "ІД". Раніше він погрожував почати обстрілювати Сирію "розумними ракетами" протягом 72 годин.

Читайте АСН в Google News