Як виглядає найбільше кладовище Volkswagen у США

31.03.2018, 12:04

У 2015 році в світі вибухнула «Дизельгейт» - скандал, пов'язаний з тим, що автоконцерн Volkswagen встановив на автомобілі з дизельними двигунами програмне забезпечення, що приховувало рівень викидів в атмосферу СО2, який був набагато більше, ніж заявлялося офіційно.

В результаті цього скандалу компанії Volkswagen довелося відкликати 11 мільйонів автомобілів з дизельними двигунами. У США Volkswagen погодився виплатити 25 мільярдів доларів для врегулювання претензій з боку автовласників. Також німці погодилися викупити в США 500 тисяч «скандальних» автомобілів.

Volkswagen залишив автомобілі в 37 сховищах, перетворивши їх на автокладбіще. Найбільше цих автомобілів перебуває на території колишньої бази ВПС США в Каліфорнії. Також таке кладовище Volkswagen є на покинутій паперовій фабриці Міннесоти і на колишньому футбольному стадіоні Детройта. Всі машини підтримуються в робочому стані, та як Volkswagen сподівається повернути їх у продаж після того, як співробітники зможуть знизити викиди в атмосферу СО2.

Читайте АСН в Google News