Найсолодша парочка шоу-бізнесу раптово розлучилась

14.03.2018, 13:47

Джіджі Хадід і Зейн Малік офіційно оголосили про своє розлучення. Пара, яку вважали однією з найкрасивіших і популярних, розпалася раптово. Джерело розповіло виданню The Sun, що останнім часом вони часто сварилися і врешті-решт остаточно і безповоротно розлучилися на початку березня.

У вівторок вдень Зейн виклав в інстаграмі пост з підписом у вигляді багатозначної цитати, натякнувши передплатникам на розрив: «Коли життя кидає в вас лимони, ловіть їх, і вони не вдарять по обличчю». А в твіттері написав: «У нас з Джіджі були неймовірно важливі відносини в любові і радості, і я дуже поважаю і захоплююся Джіджі як жінкою і другом...»

Незабаром після заяви Зейна Джіджі теж вирішила написати в твіттері кілька слів про їхнє розлучення. «...Я безмежно вдячна за ту любов, час і життя, які ми ділили з Зейном. Я не бажаю йому нічого, крім найкращого, і буду продовжувати підтримувати його як друга, якого я дуже поважаю і люблю. Так і в майбутньому, що б не трапилося, я буду завжди поруч».

Джіджі вважається зараз однією з найсексуальніших моделей, в мережі кількість її шанувальників обчислюється мільйонами. Вона - американська супермодель і телеведуча. Є обличчям кількох ліній Tom Ford, моделлю Victoria's Secret, знялася для календаря Pirelli 2015 року. Названа міжнародною моделлю на церемонії Fashion Awards 2016 року.

Читайте АСН в Google News