"Порошенко не мій президент". У центрі Києва мітингують сотні прихильників Саакашвілі

09.03.2018, 11:19

9 березня в центрі Києва в парку ім. Тараса Шевченка проходить мітинг прихильників Міхеїла Саакашвілі і партії "Рух нових сил". В акції бере участь до тисячі чоловік. Біля імпровізованої сцени учасники тримають плакат з вимогою прийняти закон про імпічмент президента, а на іншому англійською мовою написано "Порошенко не мій президент".

Також учасники акції вшанували пам'ять Тараса Шевченка в день його народження - 9 березня 1814 року. Як завжди, місце проведення мітингу посилено охороняється. До нього пропускають тільки через рамки металодетекторів. Примітно, що на сторінці Руху в соціальній мережі вже анонсується наступний мітинг "за відставку Порошенка" - на 18 березня, 12-00.

Нагадаємо раніше ASN розповідала, що розгін наметового містечка під Верховною Радою - результат домовленості про злиття БПП і «Народного фронту». Про це на прес-конференції заявив директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін, передає кореспондент ASN.

За такі дії активісти помстилися - офіс «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» в центрі Вінниці радикали облили «кров'ю».

Читайте АСН в Google News