Уявив себе заступником Бога: Горбачов скандально відгукнувся про Путіна

05.03.2018, 13:16

Михайло Горбачов, колишній президент Радянського Союзу, заявив про те, що Володимир Путін занадто високо несеться і вже вважає себе заступником Бога. В інтерв'ю Медузі горбачев заявив, що попереджав Путіна про шкоду самовпевненості, що дуже розлютило російського диктатора.

"Він же сказав, що треба Горбачову язика вкоротити. Президенту! Язика вкоротити!" - обурився Горбачов. При цьому Горбачов з гидливістю відгукується про посаду президента Росії, заявивши, що це місце вже загиджено до межі, але не тільки зусиллями Путіна - спільними зусиллями.

«Я, звичайно, пам'ятаю, як він сказав, що, мовляв, мене не помітив, на святі Перемоги. Коли режисер Олівер Стоун його запитав, чому він зі мною не привітався, він сказав, що мене не помітив», - продовжив Горбачов. Він розповів, що останній раз бачив Путіна 12 червня 2017 року, і тоді російському президенту довелося з ним привітатися, оскільки зустріч відбулася в палатах у Кремлі, і обійти один одного стороною було неможливо. Також Горбачов повідомив, що Путін уникає з ним зустрічей.

Читайте АСН в Google News